Auteursarchief: beheerder

BESTUURSLEDEN GEZOCHT!

Vind jij het leuk om internationale contacten op te doen en (jongeren) uitwisselingen te organiseren dan zoeken wij jou voor ons bestuur!

Volgend jaar (in 2023) staat onder andere de jongerenuitwisseling vanuit onze stichting op de planning, waarbij jongeren uit de andere Lindens (Franrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Spanje) naar ons land zullen komen voor 10 onvergetelijke dagen.

Aangezien vele handen licht werk maken, zijn wij als 4 koppig bestuur op zoek naar versterking voor de organisatie hiervan, maar ook voor daarna. Lijkt het jou leuk om hieraan een bijdrage te leveren en los daarvan de stichting levende te houden, dan zoeken wij jou! Ook als je geen bestuurslid wilt worden, maar zou willen helpen bij de organisatie horen we dat natuurlijk graag!

Als bestuur komen we meestal een per kwartaal samen om de nieuwe ontwikkelingen te bespreken, welke voornamelijk bestaan uit updates vanuit de andere Lindens. De meeste jaren is de tijdsinspanning dus erg minimaal. In de jaren dat er georganiseerd wordt: eens per 6 jaar een jongeruitwisseling en eens per 12 jaar de Europadagen is echt een drukke, maar leuk tijd.

Heb je interesse of wil je meer informatie , stuur dan een berichtje via facebook en we nemen contact met je op! Minder weergeven

82 keer gedeeldVind ik leukOpmerking plaatsenDelen

Jeugduitwisseling 2022

  • Jeugduitwisseling in Linden/Holstein Duitsland
  • Jongeren van 16 t/m 19 jaar
  • Datum 12 t/m 21 juli 2022

Ben je tussen de 16 en 19 jaar en woon je in de gemeente Cuijk of Gassel? Heb je zin om de komende zomer een leuke en leerzame vakantie te hebben in Duitsland, samen met leeftijdgenoten uit andere Europese landen?

De kosten zullen 130 euro zijn.

Kortom, een unieke kans om leeftijdgenoten uit andere Europese landen in een gezellige sfeer te ontmoeten, elkaar te leren kennen en waarderen en vriendschappen te sluiten!
Ook voor vragen kun je contact opnemen.

Aanmelden:

Ton Keijzers
T: 06 – 10662439
E: apjlkeijzers@gmail.com