Categoriearchief: Geen categorie

Jeugduitwisseling 2023

jeugduitwisseling-linden-groet-linden-nederland

Waanzinnige jongeren vakantie

10 dagen lol maken en vriendschappen opbouwen met
jongeren uit andere Europese landen voor slechts € 100,- all-in!

Is dat wat voor jou?

Kom je uit de Gemeente Land van Cuijk, ben je tussen de 15 en 23 jaar oud
en heb je nog geen plannen van 12 t/m 21 juli 2022?

Dan heb je de kans op mee te gaan op deze unieke jeugduitwisseling,
georganiseerd door een stedenband van 6 Europese gemeenten,
waaronder Gemeente Land van Cuijk. De reis gaat dit jaar naar Linden Schleswig-Holstein (Noord-Duitsland).

Uit elke bevriende gemeente neemt een groep van tien jeugdigen deel, waaronder twee begeleiders. De andere groepen komen uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en België. Samen beleef je 10 leuke dagen!

Wil je meer weten of aanmelden?
lindengroetlindennl@hotmail.com

BESTUURSLEDEN GEZOCHT!

Vind jij het leuk om internationale contacten op te doen en (jongeren) uitwisselingen te organiseren dan zoeken wij jou voor ons bestuur!

Volgend jaar (in 2023) staat onder andere de jongerenuitwisseling vanuit onze stichting op de planning, waarbij jongeren uit de andere Lindens (Franrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Spanje) naar ons land zullen komen voor 10 onvergetelijke dagen.

Aangezien vele handen licht werk maken, zijn wij als 4 koppig bestuur op zoek naar versterking voor de organisatie hiervan, maar ook voor daarna. Lijkt het jou leuk om hieraan een bijdrage te leveren en los daarvan de stichting levende te houden, dan zoeken wij jou! Ook als je geen bestuurslid wilt worden, maar zou willen helpen bij de organisatie horen we dat natuurlijk graag!

Als bestuur komen we meestal een per kwartaal samen om de nieuwe ontwikkelingen te bespreken, welke voornamelijk bestaan uit updates vanuit de andere Lindens. De meeste jaren is de tijdsinspanning dus erg minimaal. In de jaren dat er georganiseerd wordt: eens per 6 jaar een jongeruitwisseling en eens per 12 jaar de Europadagen is echt een drukke, maar leuk tijd.

Heb je interesse of wil je meer informatie , stuur dan een berichtje via facebook en we nemen contact met je op! Minder weergeven

82 keer gedeeldVind ik leukOpmerking plaatsenDelen